Σαντορίνη

MedLife Clinic

Ιδιωτικό Πολυιατρείο στην Μεσσαριά Σαντορίνης

Ωράριο Γραμματείας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09:00 - 20:30

Πρόγραμμα Ιατρών

Επικοινωνία / Ραντεβού

+30 22860 30403

Μοριακό τεστ PCR - PCR test Santorini


Aπό 20/5 παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης Μοριακού τεστ PCR-RT PCR COVID-19.
Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο μέσο διάγνωσης των νοσούντων από Covid 19  αυτή τη στιγμή. Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του αγγίζει το 99% και δίνει την πιο ασφαλή απάντηση για το αν κάποιος νοσεί από COVID-19 η όχι. Η υψηλή του ευαισθησία στο να μετρά το ιικό φορτίο του επιτρέπει να μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε συμπτωματικούς όσο και σε ασυμπτωματικούς φορείς της νόσου με την ιδια επιτυχια.

Το μοριακό τεστ ανίχνευσης (PCR) πραγματοποιείται λαμβάνοντας επίχρισμα από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Το αποτέλεσμα του τεστ βγαίνει σε 4-16 ώρες καθώς απαιτείται η επεξεργασία του δείγματος σε ειδικό εργαστήριο.

Αν παραστεί ανάγκη, υπάρχει δυνατότητα να σας επισκεφθούν οι γιατροί μας στον χώρο σας, κατόπιν συνεννοήσεως

ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ

Santorini Medlife Clinic

To Santorini Medlife Clinic - Αφοί Φουστέρη Ο.Ε - στη Μεσαριά Σαντορίνης είναι Ιδιωτικό Πολυϊατρείο, που βασίζεται στην αμεσότητα , στο πραγματικό ενδιαφέρον και στην προσωπική σχέση μεταξύ ιατρού και εξεταζομένου.

ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Οραματιζόμαστε ένα πολυϊατρείο που θα είναι σημείο αναφοράς στην παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, για τους κατοίκους και επισκέπτες της Σαντορίνης και των γύρω νησιών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες όσων κατοικούν ή επισκέπτονται το νησί μας, ώστε να παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας...

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Ειλικρίνεια
  • Υπευθυνότητα
  • Ομαδική εργασία
  • Αποτελεσματικότητα
  • Αξιοπιστία

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στεγαζόμαστε σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο, σε κεντρικό σημείο της Σαντορίνης, με εύκολη πρόσβαση και χώρο στάθμευσης. Διαθέτουμε εξοπλισμό που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ιατρικής ειδικότητας.

Κλείστε Ραντεβού:

Παρακαλώ εισάγετε όνομα
Παρακαλώ εισάγετε τηλέφωνο
Παρακαλώ εισάγετε σωστό e-mail
Παρακαλώ επιλέξτε τμήμα
Παρακαλώ επιλέξτε ημερομηνία
Invalid Input
Παρακαλώ τσεκάρετε το check box
Invalid Input

ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ