Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων - GDPR

Συμμόρφωση με τον GDPR

Ο ιστότοπος μας συμμορφώνεται με τον νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προστασία του απορρήτου σας

Συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες που προστατεύουν το απόρρητο των επισκεπτών στον ιστότοπό μας. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με τις προφυλάξεις που έχουμε λάβει για την προστασία του απορρήτου σας.

Αποθήκευση δεδομένων

Ο ιστότοπός μας φιλοξενείται από την Hostsun της οποίας το κέντρο δεδομένων βρίσκεται στην Ολλανδία.

Ασφαλείς επικοινωνίες

Όταν μας δίνετε τα στοιχεία σας στον ιστότοπό μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, κρυπτογραφούνται μέσω πιστοποιητικού SSL (https) για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλείς.

Διαβιβαζόμενα δεδομένα

Τα δεδομένα που διαβιβάζονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ΔΕΝ αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας.

Προστασία των δικαιωμάτων προστασίας δεδομένων σας

Ο ιστότοπός μας και η φιλοξενία του καλύπτονται από συμβόλαιο συντήρησης για να διασφαλιστεί ότι διατηρούνται τεχνικά ενημερωμένα και ότι αποφεύγονται οι κίνδυνοι ασφαλείας.
Τα δεδομένα που διαβιβάζονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας ΔΕΝ αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Εκτός από τη διαδικασία που έχουμε ορίσει για να μπορείτε να ελέγχετε και να διαγράφετε αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για:

Ελέγξτε ότι τα δεδομένα σας έχουν διαγραφεί.
Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα που μεταδόθηκαν είναι σωστά.
Διορθώστε τα μεταδιδόμενα δεδομένα σας.
Κάντε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.